img

Osnažite I Monetizujte Vaš Wi-Fi

sa dnevnim ponudama i digitalnim kuponima

Social WiFi je sledeća velika stvar u mobilnom marketingu. Budite prvi u Vašem kraju!

social wifi: jedinstveni digitalni ekosistem koji vas svakodnevno spaja sa KLIJENTIMA Putem SAVREMENIH SERVISA I modernih tehnologija


img

Potencijalni viralni efekat na fejsbuku koji bi Vaš objekat imao ukoliko bi koristio social wifi

Vaš objekat

50 posetilaca dnevno

200 prijatelja po jednom posetiocu

10000 potencijalnih pratilaca dnevno koji su čuli za Vas

SOCIAL WIFI MARKETING = BESPLATAN WIFI + DRUŠTVENE MREŽE + ONLINE MARKETING


Social WiFi je sistem koji je kreiran sa velikom pažnjom na potrebe vlasnika lokalnih biznisa u cilju poboljšanja kvaliteta usluga koje pružaju korisnicima. Social WiFi omogućava vlasnicima lokalnih biznisa da prikupljaju podatke o korisnicima svojih usluga i ostavlja prostor da se razvija šema lojalnosti. Tim koji stoji iza Social WiFi pruža maksimalnu podršku lokalnim biznisima da se što pre razviju i postanu marketinški nadmoćniji od konkurencije.

icon

BESPLATNA REKLAMA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Social WiFi dozvoljava logovanje preko svih popularnih društvenih mreža današnjice. Angažujte Vaše posetioce da preko svojih omiljenih društvenih mreža, jednim klikom "lajkuju" i "šeruju" Vašu fejsbuk biznis stranicu i lokaciju, i doprite do svih njihovih prijatelja svaki put kada se posetilac poveže na Vašu Social WiFi mrežu.

icon

ŠEMA LOJALNOSTI

Nagradite Vaše lojalne klijente kada se loguju na Vaš besplatan WiFi i dajte im povoda da se ponovo vrate, putem promocija, kupona ili specijalnih ponuda.

icon

ANALITIKA I STATISTIKA

Putem kontrolnog panela imate pristup kompletnoj statistici i analititici o svim Vašim posetiocima. Saznaćete ko su sve Vaši klijenti, koliko Vas često posećuju, uključujući detaljne demografske podatke. Vi ste u mogućnosti da profilišete svakog klijenta i direktno ga komunicirati putem mejla ili duštvenih mreža.

icon

KONTROLA PROTOKA I VREMENA

Ograničite vreme i limitirajte protok po klijentu, i sprečite da jedan od njih neumerenim korišćenjem onemogućava druge da pristupe Vašoj WiFi mreži.

Dve WiFi mreže u objektu: za Vas i Vaše klijente

Zahvaljujući Social WiFi u mogućnosti ste da kreirate dve zasebne nezavisne WiFi mreže, jednu zaključanu za Vas i Vaše osoblje, i drugu otvorenu za Vaše klijente.

Recite zbogom dugim i dosadnim šiframa

Sa Social WiFi možete da zaboravite na dugačke lozinke i ometanja Vašeg osoblja učestalim pitanjima Vaših klijenata za pristup Vašem besplatnom WiFi. Social WiFi mreža je i bez lozinke funkcionala i zaštićena.

Povećajte popularnost i rejting Vašeg biznisa: omogućite mišljenja i ocene Vaših klijenata

Svaki respektibilan biznis danas vodi računa o reputacionom menadžmentu i upravljanju odnosima sa svojim klijentima. Social WiFi Vam omogućava da nakon odlaska Vaših posetilaca iz objekta, pošaljete email kao znak Vaše zahvalnosti, ili ih zamolite da ostave njihovo mišljenje na TripAdvisor platformi što povećava popularnost i rejting Vašeg posla, i privlači nove posetioce preko preporuka.

Email kampanje

Social WiFi je integrisan sa najpoznatijim servisom za email marketing Mailchimp koji automatski uvozi svaku email adresu Vaših posetilaca. U prilici ste da ga koristite kao dodatni kanal komunikacije za sve Vaše buduće marketinške aktivnosti. Sa dostupnim kompletnim podacima o svakom Vašem klijentu u kontrolnom panelu, sada imate razne mogućnosti da svojim klijentima date povod da se ponovo vrate kod Vas, slanjem relevantnih obaveštenja, vrednih informacija, personalizovanih kupona, promocija, specijalnih ponuda, rođendanskih čestitki.

Brendirana stranica dobrodošlice

Nakon što se Vaši posetioci povežu na WiFi mrežu, oni će videti Vašu brendiranu stranicu dobrodošlice, integrisanu sa svim popularnim društvenim mrežama, koju mi dizajniramo za Vas, sa Vašim logom koji reflektuje Vaš biznis, i sadržajem koji možete postavljati i menjati shodno našem zajedničkom dogovoru oko Vašeg strateškog pristupa.

Marketing materijali

Posedovanje WiFi mreže u objektu danas nije luksuz, već očekivanje Vaših posetilaca. Vi ćete dobiti promo materijal koji će informisati Vaše posetioce o dostupnom besplatnom WiFi kod Vas. Na ovaj način uticaćete da postanete pravi izbor mesta prve posete, povećaće te broj preporuka i povratka Vaših starih klijenata, produžićete njihovo provedeno vreme što dovodi ujedno i do veće potrošnje njihovog novca kod Vas.

ISPROBAJTE sistem besplatno!


SAMO ZA 10 NAJBRŽIH MESEČNO, ODLUČILI SMO DA BEZ IKAKVOG RIZIKA TESTIRAJU SISTEM BESPLATNO

REZERVIŠITE SVOJE MESTO I BUDITE ISPRED KONKURENCIJE

CENOVNIK

Mi znamo da Vaš posao znači sve za Vas. Mi verujemo u Vaš biznis, jer uspešnost Vašeg posla je i naš uspeh. Stoga, sa punom verom u naš proizvod, želeli smo da isti bude lako dostupan Vama i priuštitimo ga po ceni koju ne možete odbiti.


Cene za ponuđene pakete su u EUR i to u sledećim opcijama:


a) cene sa olakšanim mesečnim plaćanjem


b) cene na godišnjem nivou gde ste u startu u mogućnosti da ostvarite uštedu za iznos jednomesečnog korišćenjaCena instalacije, podešavanje sistema, izrada web stranice, integrisanje sa društvenim mrežama, otvaranje email naloga je jednokratna, iznosi 5000 rsd i uključuje jedan naš Hotspot uređaj. Cene važe za prosečni poslovni prostor površine cca 80m2, koji bi podrazumevao angažovanje jednog Hotspot uređaja. Za veće površine i višespratne prostore, neophodna je prethodna analiza i zajednička konsultacija kako bi došli do najoptimalnijeg rešenja.


Za klijente van Beograda i Srbije, naš Hotspot uređaj dostavljamo brzom poštom nakon evidentirane uplate. Dobijate našu punu podršku za daljinsko osposobljavanje sistema putem skypa, telefona ili vibera, uz kraću pisanu instrukciju. Za setovanje i upravljanje celog sistema nije neophodno posedovanje tehničkog znanja. • OSNOVNI
  POZOVITE NAS

  1 Social WiFi Access Point
  Centralizovano i daljinsko upravljanje
  Dve nezavisne WiFi mreže u objektu

  Brendirana stranica dobrodošlice
  Integracija sa društvenim mrežama
  Promotivna ponuda

  Kontrolni panel za statistiku i analitiku
  Integrisani email marketing servis

 • NAPREDNI (Social WiFi & Digitalni Program Lojalnosti)
  POZOVITE NAS

  1 Social WiFi Access Point
  Centralizovano i daljinsko upravljanje
  Dve nezavisne WiFi mreže u objektu

  Brendirana stranica dobrodošlice
  Integracija sa društvenim mrežama
  Promotivna ponuda

  Kontrolni panel za statistiku i analitiku
  Integrisani email marketing servis

  Digitalni program lojalnosti:
  Postavljanje i dizajn kampanje
  Kampanja do 5000 digitalnih kartica
  Mesečna analitika i izveštavanje
  1 GPS notifikacija

 • VIP
  POZOVITE NAS

  Sve iz NAPREDNOG paketa

  Obavljamo za Vas i štedimo Vaše vreme:
  Dizajn Vašeg mesečnog email newslettera
  Slanje email kampanja po dogovoru
  Slanje push notifikacija za digitalni program lojalnosti

  Konsultacije i podrška 24/7

 Wholesale NFL Jerseys China